luni, 22 februarie 2016

Oferta speciala pentru bloggeri

Esti un blogger iscusit dar ai observat ca in ultimul timp traficul tau de cititori este in scadere? Desi scrii in fiecare zi pe blog pentru a capta atentia cititorilor ai observat ca acestia nu petrec la tine pe blog mai mult de 10 secunde?

Stii si tu, la fel ca mine, ca un cititor se decide in maximum 10 secunde daca merita sa-ti citeasca postarea sau nu. Asadar, unde e problema?

Nu orice persoana specializata in domeniul sau de activitate este obligatoriu si un bun scriitor (de blog).

Personal, de-a lungul unei luni citesc foarte multe bloguri, atat din Romania cat si din strainatate. Desi continui sa citesc postarea blogger-ului respectiv din varii motive (cel mai important motiv ar fi acela ca informatiile sale ma ajuta sa-mi dezvolt afacerea), nu ma abonez la postarile sale, nu mai revin pe blogul lui fiindca altceva interesant nu a mai scris si nici nu-l trec in lista de bookmarks dintr-un motiv foarte simplu: nu scrie corect gramatical si nici din punct de vedere lexical. 

Da, pe cat de incredibil ti s-ar parea, pe atat de adevarat este. Si nu ma refer aici la scrierea cu diacritice in limba romana (pe care nici eu nu o folosesc, din simplul motiv ca nu tuturor li se afiseaza corect textul pe monitor sau pe telefon si risc sa am un continut numai cu patratele si semnul intrebarii). Ceea ce ma enerveaza la culme este sa citesc postari in care identific cel putin 3 erori gramaticale sau de lexic.

Spre exemplu multi folosesc "decat" atunci cand ar trebui sa foloseasca "doar", "maxim" in loc de "maximum", "minim" in loc de "minimum", "in continuu" in loc de "incontinuu", "sau" in loc de "s-au", "iar" in loc de "i-ar" si din ce in ce mai mult cuvantul "gen" crezand ca asa sunt mai cool.

Un exemplu vazut recent in comentariile de pe un blog, al carui proprietar este specialist in SEO, unde acesta raspundea intrebarilor cititorilor: "modifica si tu GEN codul de la gadget si vezi ca merge!"

Chiar daca esti un profesionist in domeniul tau, cum iti inchipui ca va avea incredere in tine un client sa-ti contracteze serviciile daca va identifica (la fel ca mine) erori in mesajul pe care doresti sa-l transmiti? Sper ca ti-ai dat deja raspunsul!

Si nu vreau doar sa te critic, ci iti ofer si solutia!

Iti ofer servicii de corectura de text in limba romana pentru blogul pe care scrii in mod curent sau pentru site-ul tau. Vei beneficia de cele mai bune servicii in domeniu fiindca detin toate mijloacele si instrumentele necesare pentru a-ti furniza un continut de calitate din punct de vedere gramatical si lexical. E simplu! Tu scrii textul iar eu ti-l corectez!

Activez in domeniul traducerilor din anul 2007 timp in care mi-au trecut prin mana mii de pagini pe care a trebuit fie sa le corectez, fie sa le traduc. Din toate domeniile posibile si imposibile. De la aeronautica, medicina, economie, texte cu continut juridic, comercial sau tehnic si pana la gradinarit, amenajari interioare sau bioenergoterapie.

Daca ai un site, iti ofer servicii de corectura de text atat pentru limba romana cat si pentru limba spaniola.

Vei scapa de teama ca-ti vor fugi cititorii de pe blog din cauza unui continut inadecvat sau incoerent. 

Vom lucra pe baza de contract, ca sa vezi ca nu iti promit doar vorbe-n vant.

Ce spui? Merita sa te lasi pe mana unui profesionist ca sa ai un blog prin intermediul caruia sa-ti fidelizezi cititorii si sa-ti maresti traficul?

Contacteaza-ma pentru o oferta de pret:
Telefon: 0727161661
Email:    elena.stanescu23@gmail.com

Daca vrei sa fii un profesionist, lasa-te pe mana unui profesionist!

E simplu! Tu scrii textul iar eu ti-l corectez!


Aboneaza-te la newsletter! Vei primi direct pe e-mail ultimele noutati din domeniul traducerilor. Iar daca ti-a placut postarea, da-i share pe reteaua ta socializare preferata alegand din pictogramele de mai jos.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...