duminică, 10 octombrie 2010

Verbele limbii spaniole conjugate

Foto: play.google.com
Esti elev ori student si cauti verbele limbii spaniole conjugate?

Te-ai intrebat vreodata daca exista vreun site unde sa poti gasi marea majoritate a verbelor din limba spaniola conjugate?

Da, din fericire exista!

Insa aceste instrumente online ar trebui sa constituie pentru tine doar un suport in studiul limbii spaniole si nu o unealta fundamentala fara de care sa nu poti avansa in invatarea acestei limbi straine.

Aceste resurse te vor ajuta sa-ti fixezi cunostintele dobandite de-a lungul timpului sau sa-ti clarifici anumite nelamuriri referitoare la conjugarea verbelor in limba spaniola.

Asadar, foloseste-le intelept dar nu uita: fluiditatea in vorbire sta in cat de mult citesti si exersezi. O limba straina se invata cu pixul in mana, cu dictionarul alaturi si exersand.

1. www.rae.es - este site-ul Academiei Regale Spaniole. Un fel de www.dexonline.ro al nostru. Vei gasi aici toate verbele limbii spaniole conjugate. Pentru a vedea cum se conjuga un verb trebuie doar sa-l introduci in casuta de cautare din dreapta, dai Enter, dupa care iti vor aparea toate definitiile aferente verbului respectiv. In dreapta verbului, vei vedea o iconita pe care scrie "Conjugar". Dai clic pe ea si iti vor aparea toate formele conjugate ale verbului cautat de tine.

2. www.conjugacion.es - acest site web iti permite sa conjugi peste 12.000 de verbe in limba spaniola. In plus, vei gasi si sinonimul fiecarui verb cautat. Are si aplicatie disponibila pentru iPhone/iPad.

3www.wordreference.com - in afara de faptul ca poti gasi verbele conjugate, acest site iti ofera in plus sinonimele si antonimele verbului cautat. De asemenea, vei gasi aici o mare varietate de dictionare: spaniola-engleza, engleza-spaniola, franceza-spaniola, spaniola-franceza etc. In plus, iti poti descarca si aplicatia pentru Android si iPhone.

4http://users.ipfw.edu/jehle/VERBLIST.HTM - pe acest site vei gasi o sumedenie de verbe conjugate atat in limba spaniola cat si in limba engleza. Trebuie doar sa dai clic pe fiecare si le vei vedea ulterior aranjate foarte frumos intr-un tabel, ca sa-ti fie mai usor.

5http://lingolex.com/verbs/popular_verbs.php - O lista cu conjugarile verbale pentru cele mai folosite 100 de verbe in limba spaniola alaturi de traducerea lor in limba engleza.



Daca te pregatesti pentru un examen important, pentru un interviu, vrei sa emigrezi ori pur si simplu vrei sa-ti imbunatatesti nivelul de limba spaniola, nu uita ca in afara de traduceri ofer si meditatii.

Datorita experientei pe care o am, te pot pregati pentru examenul DELE, pentru bacalaureat, pentru admiterea la facultate sau pentru examenul de licenta.

Folosesc metode inovatoare astfel incat sa nu te plicisesti si sa dobandesti intr-un mod cat mai rapid si placut notiunile de limba spaniola.

Daca vrei sa afli mai multe detalii referitor la meditatiile pe care le ofer, poti da clic pe bara albastra din partea de sus a paginii la rubrica "Meditatii spaniola" sau ma poti contacta pe adresa de email: elena.stanescu23@gmail.com ori la numarul de telefon: 0727161661.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...