miercuri, 28 februarie 2018

5 avantaje ale meditatiilor online

Stiu ca sunt multe persoane care isi doresc sa studieze limba spaniola (daca se poate in cel mai scurt timp posibil) insa nu toata lumea dispune si de timpul necesar, din diverse motive: se sta la birou pana seara tarziu, se iau copiii de la scoli sau gradinite, ce sa mai, etc. etc.!

Ei, pentru aceia dintre voi care va doriti sa studiati limba spaniola dar timpul nu va permite, gratie tehnologiei si internetului de mare viteza, propun ca alternativa la meditatiile clasice (am scris aici despre avantajele meditatiilor clasice), meditatii online la limba spaniola.

Vrei sa afli daca meditatiile online la spaniola ti se potrivesc? Pentru a te ajuta sa iei o decizie, iti prezint in acest articol mai multe avantaje.

1. Economisesti timp

In primul rand (si cred eu, principalul avantaj) este economia timpului petrecut in mijloacele de transport pentru a te deplasa la domiciliul profesorului.

De ce sa-ti pierzi 2-3 ore pe drumuri (dupa caz) cand poti sta comod in fotoliu si ai putea petrece acest timp cu cei dragi? Stii doar: orice ora economisita in beneficiul tau este un castig!

2. Nu infrunti vremea de afara

Ce poate fi mai placut decat sa stai in fata laptopului din confortul sufrageriei tale, langa o cana cu cafea ori o limonada rece, intr-o zi geroasa ori caniculara? 

3. Esti relaxat(a)

Dat fiind faptul ca poti studia limba spaniola din confortul casei tale, nu te vei mai simti stresat/a ca atunci cand ai alege sa studiezi spaniola intr-un centru de limbi straine alaturi de alte 5-8 persoane. Stii cum e: poate ti-e rusine sa te exprimi, poate ti-e teama sa nu gresesti iar colegii de curs vor incepe sa rada de tine etc.

4. Orar flexibil

Intrucat te afli la un click (sau la un telefon) distanta de mine, poti stabili orice ora pentru a incepe meditatiile online la limba spaniola, in functie de disponibilitatea ta dar si a mea.

5. Fara limita de spatiu

Fie ca nu ai chef sa iesi din casa intr-o zi, fie ca seful te trimite in delegatie in..... Bali :) , fie ca esti din Bucuresti, din Suceava, din Madrid ori din  Londra, datorita Internetului poti face meditatiile online la limba spaniola din orice colt al lumii.

Singura cerinta pentru a incepe meditatiile la limba spaniola online este sa ai o conexiune buna la Internet!


Daca vrei sa incepi meditatiile online la limba spaniola, contacteaza-ma:

Tel: 0727161661
E-mail: elena.stanescu23@gmail.com

Daca vrei sa-ti ajuti un prieten care isi doreste sa studieze limba spaniola online, da share acestui articol pe reteaua ta de socializare favorita!

Daca vrei sa afli mai multe despre meditatiile clasice la limba spaniola, da click AICI - MEDITATII SPANIOLA

Daca vrei sa primeste toate noutatile pe care le postez, aboneaza-te la newsletter folosind casuta din partea dreapta de sus!


Aboneaza-te la newsletter! Vei primi direct pe e-mail ultimele noutati din domeniul traducerilor. Iar daca ti-a placut postarea, da-i share pe reteaua ta socializare preferata alegand din pictogramele de mai jos.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...