miercuri, 22 aprilie 2015

Noaptea Cărților Deschise la București

Cu ocazia Zilei Internaționale a Cărții, sărbătorită pe 23 aprilie, editura Litera și Ring organizează a treia ediție a campaniei Noaptea Cărților Deschise.

Anul acesta, aducem în stradă atât cartea, cât și pe iubitorii ei, în cel mai mare manifest pro-cultură din România. 

Te invităm să înconjurăm împreună Casa Poporului, ținând în mâini câte o carte deschisă, oferită de Litera! 

Joi, 23 aprilie, începând cu ora 18.30, peste 10 mii de cărți își așteaptă iubitorii la Casa Poporului. Punctul de întâlnire al participanților este vis-a-vis de Casa Poporului, în alveola de la Parcul Izvor. Vă provocăm să fim cât mai mulți și să formăm cel mai mare lanț uman, în onoarea cărții. 

Ministrul Culturii, Ionuț Vulpescu, va fi prezent în București, la Noaptea Cărților Deschise, pentru a sărbători Ziua Internațională a Cărții alături de cititori. 

Evenimentul se desfășoară simultan în Cluj, la Universitatea Babeș-Bolyai

Haideti să demonstrăm că și românii acordă cărții și lecturii atenția cuvenită și că ne aliniem țărilor din întreaga lume, unde sărbătorirea Zilei Internaționale a Cărții prin campanii culturale de anvergură este deja o tradiție.


Aboneaza-te la newsletter! Vei primi direct pe e-mail ultimele noutati din domeniul traducerilor. Iar daca ti-a placut postarea, da-i share pe reteaua ta socializare preferata alegand din pictogramele de mai jos.

Sursa: http://www.litera.ro
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...