marți, 24 septembrie 2013

Hotel Cabana Vanatorilor Predeal - o oaza de liniste si confort in inima tarii


Locul cel mai frumos din inima tarii pe care nu trebuie sa-l ratati daca planuiti sa mergeti in vacanta la munte anul acesta este Hotelul Cabana Vanatorilor din Predeal.
Va veti bucura de liniste, relaxare, veti beneficia de cele mai bune conditii  de cazare iar profesionalismul staff-ului va va impresiona in mod placut. Garantat - eu am fost acolo!
Situata la 1 km de Predeal, ofera camere cu privelisti impresionante, exact acel lucru de care ai nevoie atunci cand esti in vacanta si vrei sa te relaxezi.


Inima Cabanei Vanatorilor se afla practic in restaurantul care va ofera delicii culinare nemaiintalnite pe Valea Prahovei. Maestrul in Arta Culinara Stefan Bercea, presedinte al A.N.B.C.T (Asociatia Nationala a Bucatarilor si Cofetarilor din Turism Romania) sta la dispozitia oaspetilor cu intreaga sa experienta culinara.



Cabana Vanatorilor face parte din categoria hotelurilor de 3 stele, fiind conceput pentru a oferi un confort de 4 stele clientilor sai.


Hotelul Cabana Vantorilor ofera servicii diverse: mic dejun, room service, bar, restaurant cu terasa, parcare, sala de conferinte, servicii de secretariat, internet, informatii turistice, jacuzzi, sauna.



Ce servicii mai ofera:

- Organizarea de cursuri de perfectionare in gastronomie
- Demonstratii de arta culinara
- Indrumare pentru deschidere restaurant, sala de nunti.
- Alcatuire meniu
- Creerea de meniuri pentru nunti
- Cursuri de specializare cu personalul din locatiile  dumneavoastra
- Servicii de catering
- Creerea de meniuri de lux, speciale, personalizate sau cu
tematica



CONTACT si REZERVARI:
Predeal - Romania
Strada Trei Brazi nr. 3
Telefon: 0268455285
Fax:       0268457036
Web:      www.cabana-vanatorilor.ro
Email:    cabana_vanatorilor_predeal@yahoo.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...